top of page

 Zo werkt het

Witte duiven huren

 

Het huren van witte bruidsduiven gaat in drie eenvoudige stappen:

 

1     U kunt telefonisch of via e-mail contat met ons opnemen voor informatie of het vastleggen van een datum.

Per e-mail ontvangt u een bevestiging van uw reservering. 

 

2     Er zijn verschillende mogelijkheden om de duiven los te laten op uw bruiloft.

U krijgt hierbij de keuze uit een van onze mooi versierde manden, al dan niet in combinatie met onze bezorgservice:

• Mand: een mand staat mooi op foto's en is gratis! U kunt bij ons  aangeven welke mand uw eerste en tweede voorkeur heeft. Hiervoor betaalt u € 55,- borg die u terugkrijgt als de mand in goede staat wordt teruggebracht.

Let op wij adviseren u om op tijd te reserveren indien u graag uw eerste keuze mand wilt!

• Onze bezorgservice. De duiven worden in de mand van uw keuze op lokatie gebracht. Voordeel hiervan is dat u op een voor u toch al drukke dag geen tijd hoeft in te ruimen om de duiven op te halen. Bovendien hoeft u ook geen mand terug te brengen en is er dus ook geen sprake van borg. Voor het bezorgen van de duiven wordt door ons een kilometervergoeding in rekening gebracht. Wij zijn op lokatie aanwezig en zorgen ervoor dat u de duiven aangereikt krijgt op het moment dat u ze los wilt laten.

 

3   U ontvangt van ons altijd via mail, app of post een schriftelijke offerte, waarop alle afspraken en kosten zijn vermeld, zodat er niets aan het toeval wordt overgelaten. Hierin wordt ook de uiterlijke datum vermeld waarop het geld op onze rekening moet staan. Vanaf dat moment is uw reservering definitief.

 

 Afspraak maken

Een aantal dagen voor de bruiloft zullen wij per e-mail contact met u opnemen om een precieze afhaaltijd af te spreken, zodat wij er zorg voor kunnen dragen dat de duiven voor u klaar staan in de mand naar keuze. Standaard is dit in de ochtend van de huwelijksdag. Als u gebruik maakt van onze bezorgservice spreken wij dan ook de precieze lokatie en tijd met u af. Wij zorgen ervoor om ruim op tijd op de lokatie aanwezig te zijn.

  

Duiven ophalen

Als u de duiven ophaalt, zullen wij u uitleg geven hoe u met de duiven om moet gaan. De duiven hebben eten en drinken op als u ze komt halen. Wij verhuren witte postduiven wat inhoudt dat de duiven zullen terugvliegen naar hun hok. Als u een mand heeft gereserveerd, zal er op dat moment afgesproken worden wanneer u de mand terug kunt brengen.

 

bottom of page