top of page
IMG_1496.jpg

Over ons

Onze namen zijn Hans en Gijs Heinrichs. Vader en zoon en wij zijn al jaren bezig met het houden en fokken van postduiven. Eerst heel klein begonnen met een paar duifjes in een klein hok, maar daarna ook op grotere schaal.
 

Vanaf het begin hebben we onze duiven ook meegegeven op nationale en internationale vluchten en we vallen met onze duiven regelmatig in de prijzen.

Enkele jaren geleden zijn wij gestart met een spierwitte lijn om deze duiven in te kunnen zetten bij feestelijke gelegenheden, zoals bruiloften.
 

Wij hebben ervoor gekozen om jonge witte  duiven aan te kopen van gerenommeerde kwekers uit Nederland en België, omdat we vinden dat kwaliteit voorop moet staan.

Onze witte duiven zijn dan ook echte postduiven die in het seizoen ook mee gaan  op  internationale vluchten. Ze kunnen dan ook zonder problemen op elke plaats in Nederland worden losgelaten en vinden altijd de weg naar hun hok weer terug.

 

Onze witte duiven worden, voordat zij worden ingezet bij een feestelijke gelegenheid door ons getraind om vanaf vrijwel elke plek veilig weg te komen. Ook worden zij getraind om heel rustig in de hand te zijn, zodat ook een onervaren persoon ze zonder problemen kan loslaten.

 

 

 

 

Belangrijk om te weten.

 

Onze bezorgservice. 

De duiven worden indien gewenst in de mand van uw keuze op locatie gebracht. Voordeel hiervan is dat u op een voor u toch al drukke dag geen tijd hoeft in te ruimen om de duiven op te halen. Bovendien hoeft u ook geen mand terug te brengen en is er dus ook geen sprake van borg. Voor het bezorgen van de duiven wordt door ons een kilometervergoeding in rekening gebracht. Wij zijn op locatie aanwezig en zorgen ervoor dat u de duiven aangereikt krijgt op het moment dat u ze los wilt laten.

 

Tarief: kleine afstanden € 10,-

Grotere afstanden €0,50 per km. (heen en terug)

bottom of page